Лего моделиране

Лего моделиране: Най-величествените стадиони

Пространственото моделиране с Лего развива мисленето в децата, възможностите им да преценяват баланс и качество на структурата. По време на заниманията децата получават различни предизвикателства, знания и умения за това как могат да се справят най-добре с тях.

Кои са най-големите и най-известните стадиони в света? А можеш ли да ги построиш с Лего? Имаме предизвикателство за теб! Ела тази събота в Географ БГ - Център за знания и разбери!
 
Цена на едно занятие: 15 лв. Групата се състои от максимум 6 деца
 
 
 

----- Минали Лего моделирания -----

Лего моделиране: Eкзотични домове по света

В какви eкзотични домове живеят различните племена по света? Знаеш ли какво е иглу? А типи? Можеш ли да ги построиш с Лего? А кой живее в тях? Ела тази събота в Географ БГ - Център за знания и разбери! 
 

Лего моделиране: Пещерите

Как ли са се образували пещерите? Кои са най-красивите пещери в България и по света?
Тази събота ще направим пещера от Лего, ще говорим за най-чудноватите пещерни образувания и ще разберем защо в някои райони по света има много пещери, а в други няма.
 
 
Лего моделиране: Водопадите 

Кои са най-високите, най-широките, най-изумителните водопади в света? Можеш ли да ги построиш с Лего? Имаме предизвикателство за теб! Ела тази събота в Географ БГ - Център за знания и разбери!

 
Лего моделиране: Вулканите

Ела с нас и се впусни във вълнуващо Лего приключение тази събота от 13:00 ч! Заповядайте!
 
 
Лего моделиране: Инките
 
Ела с нас и се впусни във вълнуващо Лего приключение тази събота от 13:00 ч! Ще си говорим за чудния свят на инките, техните невероятни строителни постижения и артефакти и ще моделираме всичко това с Лего. Заповядайте!
 

Лего моделиране: Египетските пирамиди

Египетските пирамиди – какво знаеш за тях? А можеш ли да ги построиш с Лего? Имаме предизвикателство за теб! Ела тази събота в Географ БГ - Център за знания и разбери!

 

Лего моделиране: Най-високите сгради в света

Кои са най-високите сгради в света? А можеш ли да ги построиш с Лего? Имаме предизвикателство за теб! Ела тази събота в Географ БГ - Център за знания и разбери!